Reactie plaatsen

Reacties

Lia Schipper
9 maanden geleden

Wat een fijne plek om te vertoeven, het Aarts Paradijs is een terechte naam.
De omgeving is prachtig en van de dorpjes en stadjes met de weekmarkten hebben we genoten.
De Mont Ventoux is alom aanwezig en vanuit je luie stoel te zien. Rini is een prettige gastvrouw en laat je heel welkom en thuis voelen . De gite is koel, heel prettig in deze warme streek.
Wifi is uitstekend en zonder enige hapering, zelfs buiten. Kortom een fijne plek en een aanrader.
Rini fijn dat je je paradijs wilt delen met anderen. We komen vast terug.Groet Lia en Simon.

Robert Veldt
10 maanden geleden

Dit was voor ons de 8e keer dat we de Gite van Rini 2 weken hebben gehuurd. Omgeving is zeker buiten het hoogseizoen zeer rustig en gelukkig nog niet overlopen door toeristen (Ventoux en de vertrekpunten voor de klim kun je beter mijden, er zijn veel mooiere routes met evenveel hoogtemeters). Gebied leent zich uitstekend voor mooie wandel en fietstochten (racefiets of bij gebrek aan conditie een goede e-bike met middenmotor). Gite blijft ook bij hoge buitertemperatuur redelijk koel en is een aanrader, Rini kennen we al jaren en het kontakt is iedere keer weer zeer prettig.

Monique en Edwin
een jaar geleden

Heerlijke week gehad in Mollans, ondanks de hitte (36gr) . Volop genoten van de omgeving en de heerlijke tuin met zicht op de Mont Ventoux. het appartement is heerlijk koel en ruim. Rini is een voortreffelijke gastvrouw.

Geke Ottens en Kees Winia
een jaar geleden

Voor de 2x keer in het appartement geweest. Ondanks de hitte buiten, blijft het redelijk koel binnen. Deze keer leuke plekjes / wandelingen ontdekt aan de Toulourenc op een steenworp afstand. Rini is heel behulpzaam en weet veel over de omgeving. Kortom, een echte aanrader!

Ineke Mars
een jaar geleden

We hebben een fijne vakantie bij de gastvrije Rini in Mollans gehad, prachtig weer, een goed huis met heerlijk terras en een prachtige tuin en omgeving! Hartelijke groeten, Bram en Ineke

ton louwers
een jaar geleden

we zijn dit jaar (2022) voor de 5de kaar 2 weken on het aarts paradijs geweest, het zal niet de laatste keer zijn. het vakantiehuis is zeer ruim, lekker koel en kijkt uit op een mooie tuin. het ligt op loopafstand va mollans. mollans is een rustig dorp nog niet overlopen met fietsers zoals malaucene en bedoine. de omgeving is prachtig. er zijn veel wandelmogelijkheden , en je kunt met de auto mooie tochten maken. de fietsers komen volop aan hun trekken , vooral klimmen (mont ventoux)het weer is subtropisch. rini is een aangename gastvrouw. we hebben een leuk kontakt.

Marga
een jaar geleden

Ik heb een heerlijke week gehad, in het appartement in Mollans. Ik heb genoten van de rust en van de omgeving. En werd hartelijk ontvangen door Rini.

Josephine Rijn
een jaar geleden

Wat leuk, een nieuwe website!
Mooie foto’s met goede informatie over de gite, Mollans en wat je allemaal kunt doen in de omgeving. Het ziet er aantrekkelijk uit!
Wij hebben er veel mooie vakanties gehad!
Hartelijke groeten, Josephine Rijn

Lucienne Emmink
een jaar geleden

Wat een mooie websites (textiel ook) heb je gemaakt.
Behalve de mooie gite en je mooie creatieve werk op textiel gebied, heb je hier ook iets moois van gemaakt. Dat is 4x mooi in een paar zinnen! Mijn complimenten. Liefs Lucienne

Maak jouw eigen website met JouwWeb